Bestellen bij Flakkee lokaal

Via Flakkeelokaal.nl koopt u Flakkeese producten rechtstreeks bij de boeren en tuinders, maar ook bij de plaatselijke winkels. Hiermee steunt u de boer en de plaatselijke economie. Daarnaast is het heel logisch en duurzaam om lokaal te eten.  

We proberen een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden van Flakkeese producten. Dagelijks vers worden de bestelde producten opgehaald bij boeren, tuinders en ondernemers. Om een compleet assortiment aan u te kunnen aanbieden levert Van Gelder uit Ridderkerk bij ons dagelijks verse groenten en fruit.

Flakkeelokaal.nl bezorgt gratis op heel Flakkee. De minimale besteding bedraag 25,- De leverdagen zijn ingedeeld op postcodegebieden. Bestel vóór 12 uur voor levering op de volgende dag.

Kies je producten

Bestellen gaat eenvoudig en snel. U vult uw winkelmandje met producten, vult uw gegevens in en u kiest uw leverdag. Betalen gaat snel en veilig via iDEAL. Als u wilt kunt u ook kiezen om aan de deur te betalen, contant of per pin.

Bestellen kan als gast of vanuit uw account. Wanneer u inlogt als klant kunt u ook gebruik maken van uw verlanglijstje. Producten die u vaak bestelt kunt u toevoegen aan uw verlanglijstje d.m.v. het hartje. Zo bestelt u nóg sneller en makkelijker.

Via WhatsApp-status houden we je op de hoogte van nieuwe producten, wijzigingen en nieuwe leveranciers.

Levering

De levering van uw bestelling doen wij zo netjes en zorgvuldig mogelijk. Wij vervoeren het vlees en zuivel gekoeld, de kaas wordt gevacumeerd.
Wij proberen zo goed mogelijk binnen het tijdschema te bezorgen. Echter, soms is er overmacht en loopt het misschien iets uit. Klik op de link in de bezorgmail om exact te weten hoe laat u de bezorging kunt verwachten. Heeft u specifieke vragen, app/bel gerust!

Mocht u niet thuis zijn op het bezorgmoment, dan zetten wij uw bestelling netjes voor de deur. Voor de koelproducten hebben wij altijd koeltassen bij ons waarmee we de producten netjes koel kunnen houden de eerste tijd. Als wij de bestelling voor de deur neerzetten laten we u dit altijd even weten via een appje.